Uutiset

Autot

Huoltorinki on Fixus-ketjun uutuus

Huoltorinki on Fixus-ketjun markkinoille tuoma uusi toimintamalli, jonka avulla yritykset ja leasing-yhtiöt voivat huollattaa ja korjauttaa henkilö- ja pakettiautojaan eri puolilla Suomea laskutuksen hoituessa keskitetysti. Keskitetty laskutus mahdollistaa laskujen esitarkastukset ja nopeuttaa niiden käsittelyä. Yhdessä sovitun toimintamallin sekä keskitetyn laskutuksen edut kasvavat sen mukaan, mitä suuremmasta autokannasta on kyse.

Yrittäjät ja leasingyhtiöt ovat toivoneet tällaista toimintamallia jo vuosia. Nyt toivomuksiin on vastattu. Toimintamallissa on aluksi mukana noin 30 Fixus-korjaamoa eri puolella Suomea.

Joustavaa sopimista kaikenkokoisille asiakkaille

Olipa kysymyksessä yhden yrittäjän ja yhden auton asiakkuus tai leasing-yhtiön tuhansien autojen autokanta ja asiakkuus, Huoltorinki-toimintamalli sopii kaikille.

Asiakkaiden kanssa sovitaan erikseen, missä laajuudessa huollot ja korjaukset sekä rengashankinnat kuuluvat sopimuksen piiriin. Asiakkaiden käytettävissä ovat lisäksi Fixus-yrittäjien tarjoamat omat lisäpalvelut, joiden hankkimisesta voi sopia keskenään paikallisen Fixus-yrittäjän kanssa.

Takuu säilyy

Fixus Huoltorinki -korjaamoilla on käytössä nykyaikaisten autojen huoltotoimintaan tarvittavat koneet ja laitteet sekä ammattitaitoinen henkilöstö, joten huollot ja korjaukset sujuvat kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. A-Test&Consulting Oy suorittaa puolueettomat korjaamotestit säännöllisesti Fixus Huoltorinki -korjaamoille. Huollot suoritetaan käyttäen alkuperäisiä tai laadultaan vastaavia varaosia sekä valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Näin auton valmistajan antama takuu säilyy.

Fixus-Tieturvalla lisäturvaa

Huoltorinkiasiakkailla on mahdollisuus liittää sopimukseensa Fixus-Tieturva, joka varmistaa matkan jatkumisen myös yllättävissä tilanteissa, joita normaali kaskovakuutus ei kata. Näin yrityksen työntekijät voivat jatkaa työmatkaansa mahdollisimman joustavasti.

Fixus-ketjusta

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005.

Fixus-ketjuun on sitoutunut tällä hetkellä yli 170 itsenäistä suomalaista varaosakauppiasta sekä yli 220 huoltokorjaamoyrittäjää. Ketju palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti aina Tammisaaresta Ivaloon ja Maarianhaminasta Ilomantsiin.

Lue seuraavaksi