Uutiset

Autot

HT-Voitelutalolle yksilöllinen palvelu on kunnia-asia

Kirkkonummelainen HT-Voitelutalo Oy on Henrik Rönnbergin kaksi vuotta sitten perustama voiteluaineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Rönnberg on ajoneuvoalan konkari, jonka autovaraosaliike on toiminut Kirkkonummen keskustassa menestyksekkäästi jo lähes 20 vuoden ajan. Työssään Rönnberg havaitsi, että ajoneuvojen teknisen kehityksen kautta voiteluaineilta vaaditaan yhä enemmän ja vain laadukkailla tuotteilla voi varmistaa oman autonsa tai työkoneensa moitteettoman toiminnan. Tätä kautta edistyksellisiin Q8-voiteluaineisiin keskittyvä yritys sai alkunsa ja idea on osoittautunut toimivaksi.

HT-Voitelutalon konsepti perustuu palvelun korkeaan tasoon, kattavaan valikoimaan, nopeisiin toimituksiin sekä kilpailukykyiseen hintatasoon. ”Q8 on alansa edelläkävijä ja yhtiön valikoimasta löytyvät oikeat tuotteet kevyistä koneista aina maatalouskoneisiin sekä raskaimpaan maansiirtoluokkaan. Valittavissa ovat niin moottoriöljyt, pienkoneöljyt, kaikentyyppiset vaihteistoöljyt, voimansiirto- ja hydrauliöljyt, rasvat sekä vaseliinit”, kertoo Rönnberg.

Oikea tuote rekisterinumerohaun avulla

HT-Voitelutalon ja Q8-tuoteperheen asiantuntemuksesta ja valikoiman laajuudesta antaa hyvän kuvan osoitteesta htvoitelutalo.fi löytyvä hakupalvelu, jonka kautta asiakas voi olla täysin varma tilaamiensa tuotteiden sopivuudesta. ”Palvelun käyttö on todella helppoa, sillä siinä vain syötetään ajoneuvon rekisterinumero, jonka jälkeen hakukone kertoo selkeästi ajoneuvoon soveltuvat moottori- ja vaihteistoöljyt, jarrunesteet, ohjaustehostimen nesteet sekä jäähdytysaineet. Mikäli rekisterinumero ei ole tiedossa tai sitä ei ole, voi syöttää myös ajoneuvon tai koneen tyypin, mallin sekä iän ja hakukone näyttää oikeat tulokset. Juuri tämän helpommaksi ei voi oikeiden aineiden valintaa tehdä ja palveluja lisää vielä sivustoltamme löytyvä näppärä öljyjen muuntotaulukko oikeaan Q8-tuotteeseen”, korostaa Rönnberg.

Nopeat toimitukset

Palveluperiaatteensa mukaisesti HT-Voitelutalolla on Kirkkonummella kattava varasto suosituimpia tuotteita sekä erittäin sujuvat yhteydet Q8:n keskusvarastoihin Ruotsissa ja Belgiassa. ”Harvinaisimmatkin tuotteet saadaan maahan viikossa ja Kirkkonummelta toimitukset menevät lähialueelle suoraan ja hieman kauemmas Postin kautta. Yhteistyö Q8:n kanssa on ollut saumatonta ja asiakkaidemme antamat tekniset toivomukset on otettu hienosti huomioon. HT-Voitelutalolle onkin lyhyessä ajassa syntynyt kattava vakioasiakaskunta kautta maan ja pyrin pitämään heidät tyytyväisinä niin palvelun tason sekä esimerkiksi koulutustapahtumien kautta”, Rönnberg päättää.

Lue seuraavaksi