Uutiset

Autot

Hiab lanseeraa uusia nostureita

Hiab uudet T-sarjan nosturit

Hiab lanseeraa 12 uutta, hybriditeknologiaa hyödyntävää T-sarjan nosturia. Uusien nostureiden luvataan olevan kestäviä, mutta myös erityisen helppokäyttösiä ohjausjärjestelmän edistyksellisten toimintojen ansiosta.

Näiden kevyeen kapasiteettiluokkaan kuuluvien nosturien nostokapasiteetit vaihtelevat 1,2-3,5 tonnimetrin välillä. Nosturit on suunniteltu helposti asennettaviksi avolavapakettiautoihin ja kevyisiin kuorma-autoihin. T-sarjaa kehitettäessä on panostettu soveltuvuuteen useisiin erilaisiin sovelluksiin, erityisesti rakennus-, yhdyskuntatekniikka- ja energia-aloilla.

”Näitä nostureita suunniteltaessa on ajateltu vain ja ainoastaan asiakkaidemme tarpeita. Ymmärrämme millaisia haasteita nosturien käyttäjät kohtaavat materiaalinkäsittelyn yhteydessä. Heidän yrityksillään on jatkuvasti töitä vain, jos he voivat tarjota laadukasta ja luotettavaa palvelua”, kertoo myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Carl Gustaf Göransson.

Nosturin rakennetta on päivitetty tuoreimmilla innovatiivisen tekniikan ratkaisuilla vahvasti markkinalähtöisiä ominaisuuksia lisäten. Näihin kuuluu esimerkiksi älykäs Smart Control -ohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa nosturin useamman liikkeen käyttämisen samanaikaisesti. Integroidun apurungon ansiosta nosturin asentaminen ajoneuvoon on helppoa ja nopeaa, mikä säästää asiakkaan aikaa ja rahaa korirakennuksen yhteydessä. Lisäksi se mahdollistaa nosturin teknisten ominaisuuksien helpomman sovittamisen kunkin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Uusissa T-sarjan nostureissa on useita laatua parantavia ominaisuuksia. Esimerkkinä mainittakoon kestävä ja täysin tiivis valujalusta, joka estää epäpuhtauksien pääsyn öljyyn. Lisäksi nosturit säilyvät hyvännäköisenä koko pitkän käyttöikänsä ajan, koska ne on maalattu Hiabin uutta nDuranceTM-menetelmää käyttäen.

Nostureissa käytetty hybridimuotoinen ohjausjärjestelmä on ympäristöystävällinen ja polttoainetta säästävä, koska se käyttää akkuja, jotka ladataan moottorin käydessä. Kysyntään vastaamiseksi ja toimitusaikojen lyhentämiseksi Hiab on modernissa Stargardin tehtaassaan ottanut käyttöön ohituskaistajärjestelmän, jota sovelletaan myydyimpien tuotteiden valmistuksessa.

”Näille kevyille nostureille on valtavasti erilaista käyttöä. Koska nosturit on sovitettu kätevästi ajoneuvoihin asennettavaksi, T-sarjaa voidaan käyttää kaikissa sovelluksissa, joissa laitteita ja muuta materiaalia puretaan ajoneuvosta lähellä työskentelypaikkaa”, kertoo tuotteista vastaava liiketoimintapäällikkö Patrik Kvarnlöf. ”Nyt meillä on tarjota nosturi käytännössä kaikkiin sovelluksiin. Kaikki mallit ovat helppokäyttöisiä ja kestäviä sekä toimivat tehtävissään erinomaisesti. Ne ovat luotettavia, toimivia ja asiakkaan erilaisiin tarpeisiin sovitettavissa – ja lisäksi ne näyttävät upeilta Hiabin uuden nDuranceTM-maalausmenetelmän ansiosta”.

Lue seuraavaksi