Uutiset

Autot

Henkilökuljetus 2016 – siellä käyvät kaikki

Bussinäyttely oli Ammattiautot-lehden viime keväänä järjestämä henkilöliikenteen erikoistapahtuma, joka osoittautui erittäin onnistuneeksi niin vierailijamääränsä kuin näytteilleasettajien saaman palautteen mukaan. Tänä vuonna järjestettävässä Henkilökuljetus 2016 -näyttelyssä tarjonta laajenee kahteen halliin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 6.–7. huhtikuuta ja mukana on nyt sekä bussi- että taksialan kalustoa, palveluntarjoajia, osaajia ja uutuuksia. Näytteilleasettajien kokonaismäärä on yli 80 ja näyttelyn kokonaislaajuus on reilut 7000 neliötä.

Käsittelimme viime kevään tapahtumasta vierailijoilta sekä näytteilleasettajilta saadun palautteen hyvin tarkoin ja Henkilökuljetus 2016 onkin rakennettu vastaamaan näitä toiveita. Nyt mukana ovat bussien, pikkubussien sekä tilataksien lisäksi myös tavalliset taksit ja luonnollisesti esillä on runsaasti alan erikoisosaajien tuotteita sekä palveluita. Mukana on lisäksi erittäin kiinnostavia uutuustuotteita, joiden ensiesittely suomalaisille tapahtuu näyttelyn aikana.

Viime kevään näyttely sai kiitosta myös rennosta ilmapiiristään ja turhan hienostelun puuttumisesta. Sama linja jatkuu myös Henkilökuljetus 2016 -näyttelyssä ja päähuomion saavat alan tuotteet sekä palvelut ja niiden esittelijät. Tätä kautta tapahtuma säilyy kustannustehokkaana ja antaa optimaalisen hyödyn niin näytteilleasettajille kuin vierailijoille.

Varaa siis kalenteriisi vapaata ensi viikolle ja suuntaa kohti Tamperetta. Messujen näytteilleasettajiin ja muihin yksityiskohtiin voit tutustua osoitteessa www.henkilokuljetus.fi. Samassa osoitteessa voit kirjautua jo vierailijaksi näyttelyyn ja samalla osallistut tuotepalkintoarvontoihimme. Näyttelyn rennon linjan mukaisesti tapahtumaan on vapaa pääsy ja myös pysäköinti on maksuton.

 Nähdään Henkilökuljetus-näyttelyssä!

www.henkilokuljetus.fi

Lue seuraavaksi