Uutiset

Autot

Heikkinen Yhtiöt Oy vaihtaa Opeliin

Heikkinen Yhtiöt Oy:n puolesta autot vastaanottanut toimitusjohtaja Jarmo Heikkisen poika, Toomas Heikkinen, Opel Finlandin toimitusjohtaja Rami Kittilä ja LänsiAuton avainasiakaspäällikkö Anton Hentinen.

Heikkinen Yhtiöt Oy on Pohjoismaiden suurin lattiapäällysteliike, joka jatkaa toiminnan kehittämistä asiakkaiden toiveiden mukaan. Viime vuodesta alkaen yhtiön autokantaa on vaihdettu Opeleihin ja nyt luovutettiin ensimmäinen erä uusia pitkäkorisia Vivaroita.

Heikkinen Yhtiöt Oy sai alkunsa Joensuussa vuonna 1985 yhden miehen eli Jarmo Heikkisen asennusliikkeestä. Kolmessakymmenessä vuodessa yhtiö on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi lattiapäällysteliikkeeksi, jonka liikevaihto oli viime vuonna 37 miljoonaa euroa. Toimitusjohtaja Jarmo Heikkinen lupaa, että toimintaa kehitetään edelleen yhdessä asiakkaiden kanssa ja uskoo sen tuovan yhtiölle kasvua jatkossakin.

LänsiAuton avainasiakaspäällikkö Anton Hentinen kuvailee Heikkinen Yhtiöitä oman alansa markkinajohtajaksi, jonka rautaiset ammattilaiset tarvitsevat huipputyökalut. Hentinen näkeekin Vivarossa asiakkaan tapaan markkinajohtajan ainesta. Viime vuonna alkanut yhteistyö on tiivistynyt lyhyessä ajassa ja kattaa muutakin kuin pakettiautot, sillä Heikkinen Yhtiöiden Etelä-Suomen myyntimiehet ajavat nykyisin Opel Insignioilla.

Yleensä suurten yhtiöiden autot ovat leasingkalustoa, mutta Heikkinen Yhtiöillä autot ovat omia. Heikkinen toteaa, että perheyhtiönä autojen hallinnointi ja käytännön pyörittäminen tarpeiden mukaan on tällä tavalla joustavampaa.

”Luotamme saksalaiseen laatuun ja haluamme viestiä myös kalustollamme luotettavuutta asiakkaillemme”, toteaa Heikkinen Opel Vivaroihin päätymisestä.

Opel Finlandin toimitusjohtaja Rami Kittilä ei ole yllättynyt edustamiensa pakettiautojen myynnin nopeasta kasvusta, sillä pohjatyötä alettiin tehdä jo vuonna 2013.

”Mielestämme markkinaosuutemme oli liian alhainen siihen nähden, että meillä oli erinomainen mallisto ja vielä tulossa markkinoiden johtava tuote. Emme pyri olemaan markkinoiden halvin, vaan tarjoamme paljon vastinetta rahalle ja kilpailukykyiset käyttökustannukset”, jatkaa Kittelä.

Lue seuraavaksi