Uutiset

Autot

Hapert Azure plus

Suomen markkinoilla myydyimmät lavettivaunut ovat kooltaan n. 200 x 400 cm.Tämä kokoluokka sopii hyvin moneen tarkoitukseen eikä ole liian suuri eikä pieni. Autojakin on eri hintaisia ja eri laatuisia sekä toiset ovat kestävämpiä kuin toiset.

Edullisille autoille on ostajia kuin myös kalliimmille, jotka ovat mukavampia ja monesti turvallisempia ja parempia ajettavia. Hollannissa Hapert Aanhangersilla mietittiin miksi perävaunun pitää olla aina halpa ja pysyä juuri ja juuri koossa ja näyttää ruman näköiseltä.  Perävaunun hinta muodostuu käytetyistä komponenteista ja koontityöstä. Kun saranat ja pohjavaneri kiinnitetään popniiteillä on koontityö nopeaa ja halpaa, mutta käyttöikä lyhenee. Samoin rungon voi teettää ja sinkitä Kiinassa tai jossain muussa halvan työvoiman maassa.

Hapert Aanhangers BV päätti tuoda markkinoille laatutietoiselle ja turvallisuushakuisille asiakkaille todellisen laatuvaunun, joka tehdään alusta loppuun saakka omalla tehtaalla, sinkitään Hollannissa ja varustellaan parhailla mahdollisilla osilla.Valuterässaranat pultataan antrasiitilla päällystettyyn peräti 40 cm korkuiseen alumiinilaitaan. Sidontalenkkeinä käytetään TUV-hyväksyttyjä 1000 kg lenkkejä v-urassa. Pohjalevy on kiinnitetty erikoiskestävillä ruuveilla. Vaunun pohja on erikoisvahvistettu ja nokkapyörä massiivinen ja kantaa 500 kg. Rampitkin ovat alumiinia ja erikoisvahvistettu ramppi kantaa peräti 3580 kg/pari. Myös mukavuutta ja turvallisuutta on ajateltu. Parebelilehtijouset säätyvät kuorman mukaan ja vakiona olevat iskunvaimentimet pitävät vaunun hallinnassa ääriolosuhteissakin.

Hapert Azure plus -lavettivaunu on todella siististi tehty ja erittäin hyvännäköinen. Antrasiitilla päällystetyt paksua ja tukevaa alumiiniprofiilia olevat laidat eivät naarmuunnu eikä lommoudu helposti. Hapert Azure plus toimii todella siistinä ja huomiota herättävänä yrityksen käyntikorttina vuosikymmeniä. Lisätietoja Hapert-tuotteista saa Alberni Oy:n kautta.

Lue seuraavaksi