Uutiset

Autot

Hankookille uusi tutkimus- ja tuotekehityskeskus

Hankook Tire ilmoitti  pitäneensä uuden keskitetyn tutkimus- ja tuotekehityskeskuksensa Hankook Technodomen avajaisjuhlat Korean Daejeonissa. Uusi keskus on osa Hankookin kehitystä maailmanlaajuisesti johtavaksi tuotemerkiksi teknologiseen johtoasemaan tukeutuen.

Hankook Technodome kuvastaa Hankook Tiren voimakasta sitoutumista innovatiiviseen tutkimus- ja tuotekehitystyöhön ja se tulee olemaan keskeinen osa yrityksen maailmanlaajuista tutkimuksen ja tuotekehityksen infrastruktuuria. Tämä huipputeknologiaa edustava laitos tarjoaa optimaalisen tutkimusympäristön, jonka avulla Hankook tulee varmistamaan tulevaisuuden teknologiansa itsenäisen kehityksen toteuttamalla keskipitkän ja pitkän aikavälin tutkimus- ja tuotekehitysohjelmia ollakseen edelläkävijä uusimman rengasteknologian luomisessa ja huippulaatuisten renkaiden tuotannossa. Uusi tutkimus- ja tuotekehityskeskus tulee olemaan ratkaisevassa asemassa myös Hankookin ennakoivan yrityskulttuurin toteuttamisessa, jolla uudistetaan työprosesseja ja vahvistetaan yrityksen tutkimus- ja tuotekehitysvoimavaroja johtoaseman takaamiseksi rengasvalmistajien joukossa.

Hankook Technodomen on suunnitellut Sir Norman Fosterin perustama arkkitehtitoimisto Foster + Partners ja siinä yhdistyy Hankook Tiren huipputeknologia, visio ja yrityskulttuuri. Daejeonissa, Etelä-Koressa sijaitsevaan Hankook Technodomeen on investoitu kokonaisuudessaan 266,4 miljardia KRW (vastaa noin 220 miljoonaa euroa). Keskuksen pohjapinta-ala on 96 328 m2 ja siihen kuuluvat 6-kerroksinen tutkimus- ja tuotekehitysrakennus ja 8-kerroksinen asuinrakennus. Asuinrakennus on varustettu työntekijöille tarkoitetuilla palvelutiloilla, mukaan lukien hyvinvointikeskus, lääkäriasemat, kahvilat ja päiväkoti.

USGBC (U.S. Green Building Council), joka on yksi arvostetuimmista ympäristöystävällisen rakentamisen sertifiointijärjestelmistä, myönsi Hankook Tirelle Hankook Technodomen rakentamisesta kultaisen LEED-ympäristösertifikaatin (Leadership in Energy and Environmental Design).

Hankook Technodome on varustettu vahvistamaan teknologista johtoasemaa, jotta Hankook suoriutuu tehokkaasti autoteollisuuden nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteista uusien teknologioiden käyttöönotossa sähköautojen ja itse ajavien autojen yleistyessä. Keskus on varustettu moninaisilla alan viimeisintä kehitystä edustavilla tutkimus- ja testauslaitteistoilla. Siellä on ajosimulaattori sekä jousitusarvojen tutkimiseen tarkoitettu SPMM (Suspension Parameter Measuring Machine) virtuaalisten testien suorittamiseen ja niiden digitaalisten tulosten tallentamiseen. Hankook Tiren Hankook Technodome on malliesimerkki tulevaisuuden teknologiasta, joka yhdistää ympäristöystävälliset materiaalit, uusien materiaalien kehittämisen ja simulointiteknologiat sekä myös verkottumisteknologian.

Lisäksi Hankook Tire suunnittelee toteuttavansa Hankook Technodomen avulla täysimääräisesti omalähtöistä yrityskulttuuriaan, jota kutsutaan “Ennakoivaksi yrityskulttuuriksi”, vakiinnuttaakseen asemansa yhtenä maailmanlaajuisesti johtavana rengasvalmistajana. “Yhden yrityksen periaatteella” on 10 riippumatonta toimistoa ja laboratoriota sijoitettu saman katon alle symboloimaan sitä, että kaikki toimistot kuuluvat samaan yritykseen. Hankook Technodomen keskusalueella työntekijät voivat luontevasti nauttia vaivattomasta ja aktiivisesta yhteydenpidosta.

Johtaja Seung Hwa Suh, Hankook Tiren varapuheenjohtaja ja toimitusjohtaja totesi, ”Hankook Technodome on varustettu viimeisintä huipputeknologiaa edustavilla laitteistoilla ja optimaalisella työympäristöllä, jotta se vahvistaa maailmanlaajuista kilpailukykyämme innovaation avulla ja auttaa meitä samalla aktiivisesti suoriutumaan liiketoimintaympäristön nopeista muutoksista ja toimittamaan tuotteita, jotka on optimoitu eri asiakkaiden tarpeisiin.” Hän lisäsi, “Uskon, että uusi Hankook Technodome luo meille erinomaisen perustan näyttää tietä tulevaisuuden rengasteknologialle, sillä se edustaa tulevaisuuden teknologioiden optimoitua kehitysprosessia varmistaen omien teknologioidemme kehityksen ja edistäen asemaamme maailmanlaajuisesti johtavien rengasyritysten joukossa.”

Lue seuraavaksi