Uutiset

Autot

H&L Autovarustelukeskuksen tuotevalikoima laajeni

H&L Autovarustelukeskus valmistaa 40 vuoden kokemuksella kappaletavaralavoja pakettiautoista raskaisiin kuorma-autoihin sekä myy ja asentaa vaihtolavalaitteita, takalaitanostimia ja nostureita, muun muassa Ferrari ja HMF -merkkisiä, asiakkaan tarpeiden mukaan ”avaimet käteen” periaatteella. Uusimpina tuotteina H&L Autovarustelukeskus valmistaa alumiinilaitaisia vaihtolavoja.

 

Tuotevalikoiman laajentamiseksi H&L Autovarustelukeskuksen omistaja Petri Simonaho on ostanut vuonna 1963 perustetun Majoka Oy:n Tapani ja Mauri Tähtiseltä. Tapani Tähtinen jatkaa toistaiseksi yrityksen palveluksessa riittävän tietotaidon siirtämiseksi uudelle omistajalle. Majoka Oy työllistää Haarajoella 2-3 työntekijää H&L Autovarustelukeskuksen 8 työntekijän lisäksi.

Majokan myötä H&L Autovarustelukeskuksen tuotevalikoima laajenee umpikorien valmistukseen, takalaitanostimien ja lämpötilansäätökoneiden asennuksiin, korien siirtoihin ja erilaisiin korjaus- ja huoltotöihin. Sijainniltaan Majoka Oy on hyvien yhteyksien päässä, vain 5 kilometriä Järvenpäästä ja sille on syntynyt vakiintunut asiakaskunta vuosikymmenien saatossa.

Majoka Oy siirtyy kaupan myötä myös tietokoneaikaan tarjousten sekä laskelmien osalta ja yritykselle avautuu oma internet-sivusto www.majoka.fi alkuvuodesta 2012.

 

www.autovarustelu.com

 

Miika Nyrö

 

Lue seuraavaksi