Uutiset

Autot

Goodyearin linja-autonrenkaat Suomeen

Goodyearin ensimmäiset, erityisesti linja-autoihin tarkoitetut Goodyear Marathon Coach ja Ultra Grip Coach -renkaat ovat nyt saatavilla myös Suomessa. Marathon Coach on kaikkiin rengaspaikkoihin ja ympärivuotiseen käyttöön sopiva rengas, jossa on epäsymmetrinen, tasaisesti kuluva kuvio. Lujatekoinen ulko-olka-alue ehkäisee epätasaista kulumista, kuten viistoutumista ja olka-alueen nopeaa kulumista. Leveä viisiripainen kuvio parantaa ajokestävyyttä taaten erinomaisen ajettavuuden, käsiteltävyyden ja mukavuuden.
Ultra Grip Coach on talvirengas, jossa on korostettu erityisesti vetopitoa lumella. Rengas soveltuu eritoten Pohjoismaihin tai Alpeille, missä tiet ovat usein jäisiä ja lumisia. Pintakuvion ja renkaan leveyden ansiosta pito ja vetopito ovat talviolosuhteissa erinomaiset. Myös renkaan melutason kerrotaan olevan erittäin alhainen.

Goodyearin uusissa linja-autonrenkaissa käytetään yhdistelmäteknologiaa nimeltä TravelMax. Tähän yhdistelmään sisältyvät Silefex-pintaseos, epäsymmetrinen kuvio ja uusimmat runkorakenteet.

Goodyear on ollut merkittävä linja-autoalan rengastoimittaja jo useiden vuosien ajan, mutta nyt markkinoille tuotavat renkaat ovat ensimmäiset erityisesti linja-autoihin kehitetyt renkaat.

”Olemme hyvin iloisia uusia Marathon Coach- ja Ultra Grip Coach -renkaita testanneilta linja-autoyrityksiltä saamastamme myönteisestä palautteesta”, vakuuttaa Goodyear Nordicin Commercial Sales Manager Antti Lahdelma, jonka mukaan tutkimukset osoittavat, että Goodyearin uusien renkaiden ominaisuudet vastaavat linja-autoyritysten tarpeita.

Lue seuraavaksi