Uutiset

Autot

Fix-Ten laajentaa toimintaansa ja kehittää tuotteitaan

Yritys on perustanut Modul System -huoltoautokalusteiden Service Centerin palvelemaan kaikkia asiakasryhmiä. Myös tuotekehityspuolella tapahtuu jatkuvasti, esimerkiksi Fix-Tenin uuden retkeilyauto 2.0:n tuotesuunnittelukilpailu päättyi vapun aattona. Uuden retkeilyautoversion suunnittelutyö on käynnissä.

Modul System -huoltoautokalusteiden edustuksen myötä Fix-Ten Oy on palannut tavallaan juurilleen, sillä yrityksen toiminta alkoi noin 20 vuotta sitten fixaamalla useiden eri autoliikkeiden autoja, minkä jälkeen alkoi ajoneuvojen vanerointi-, verhoilu- ja varustelutyöt näiden autoliikkeiden tarpeista. Toki Fix-Ten on tehnyt näitä töitä kaiken aikaa, mutta nyt on tarkoitus panostaa kuormatilavarusteluun tosissaan muun muassa valmiilla mallikohtaisilla vanerointisarjoilla. Valmis asiakaskunta, pk-yritykset, Fleet-asiakkaat, julkinen sektori sekä yrittäjät, Fix-Tenillä on jo olemassa.

Fix-Ten toimii myös ammattikäyttöön soveltuvien Cobra-varusteiden tehtaan virallisena maahantuojana. Arvostettu mallisto kasvaa jatkuvasti, uusimpina tulokkaina tuottteet Ford Ranger, Fiat Doblo, Opel Combo, Toyota Hilux ja Iveco Daily mallistoihin.

 

Modul-System Service Center

Modul-System -huoltoautokalusteilla vahvistetaan edelleen Fix-Tenin normaalia tuotantoa. Modul-System Service Centerin myötä asiakas saa huoltoautokalusteiden osalta täyden palvelun Fix-Ten Oy:stä, sillä kalusteiden suunnittelu, kokoaminen ja asennus tapahtuvat jatkossa samassa pisteessä. Erillisissä esittelytiloissa asiakas voi tutustua itse kalusteisiin ja niiden varusteisiin rauhassa. Modul-System-suunnitteluohjelmistosta löytyy kaikkien tavallisien pakettiautomerkkien ja -mallien tiedot, mikä helpottaa suunnittelua. Modul-System Service Center aloittaa työt täydellä teholla loppukesästä.

 

Jatkuvaa tuotekehitystä

Pysyäkseen kärjessä autovarustelualalla, on panostettava ja investoitava jatkuvasti tuotekehittelyyn, kuten Fix-Ten Oy:ssä on tehty. Yksi Fix-Tenin tuotekehittelyn tulos on reilu vuosi sitten esitelty Fiat Scudo matalalattia-auto (myös sisarmallit Citroen Jumpy ja Peugeot Expert saatavana myös automaattivaihteistolla), joka on muuntautumiskyvyltään ylivertainen vaihtoehto kokoluokassaan. Korimalli on tiloiltaan optimi, matkustajia mahtuu maksimissaan 1+8. Pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin auto muuntautuu noin minuutissa ja kyytiin mahtuvat korkeatkin pyörätuolit. Keskikaukalo on riittävän pitkä ja leveä, jolloin myös pyörä- sekä kiskopaarien kanssa työskentely sujuu vaivattomasti.

Fix-Ten on tunnettu laajasta taksimallistostaan, myös tehdassisustettuihin autoihin onkin tarjolla uusitut tilaratkaisut kaikkiin ajoihin. Tehdassisustetuissa malleissa yhdistyvät kustannustehokkuus ja käytännöllisyys. Viimeksi FT-BUS sisustuksen autoonsa valitsi Suomen Esteettömät ja Paaritaksit ry:n Puheenjohtaja Petri Viteli.

 

Fix-Ten on tuonut markkinoille uudet istuinvaihtoehdot. Uusi istuinmallisto on käytössä kaikissa Fix-Ten malliston autoissa. Istuinvalikoimiin on myös tulossa lisää uutuuksia, jotka tarjoavat laadukasta mukavuutta matkantekoon yhdistettynä keveyteen, edullisuuteen ja ennen kaikkea helppokäyttöisyyteen. Uusien mallien kautta Fix-Ten pystyy tarjoamaan uuden malliston istuimet kaikkiin käyttötarkoituksiin.

 

Alunperin työkäyttöön suunniteltu retkeilyauto on Fix-Tenin toimesta kokemassa uuden tulemisen. Asian johdosta yritys järjesti keväällä tuotesuunnittelukilpailun, joka päättyi vapunaattona. Kilpailun tuloksena saatiin satoja vastauksia ja ideoita, jotka on tarkoitus yhdistää omien ideoiden kanssa ja rakentaa uudenlainen. Uusi Fix-Ten retkeilyautovarustelu tulee olemaan saatavana useaan automalliin.

www.fixten.fi

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi