Uutiset

Autot

Fiat Professional huolto- ja varaosapalvelut Jyväs-Caravan Oy:stä

Jyväskylässä Seppälänkankaalla toimiva Jyväs-Caravan on yksi matkailuajoneuvoalan suurimmista ja kokeneimmista yrityksistä Suomessa. Neljän vuosikymmenen ajan toimineen yrityksen palveluihin kuuluvat uusien ja käytettyjen matkailuautojen ja -vaunujen myynti, huolto, vuokraus sekä alaan liittyvien tarvikkeiden ja varaosien myynti. Myyntivalikoimasta löytyy myös vaihdossa tulleita henkilö- ja pakettiautoja sekä veneitä. Ajoneuvot ja tarvikkeet ovat esillä internetissä ja verkkokaupassa.

Jyväs-Caravan Oy on ensimmäisenä matkailuajoneuvoalan liikkeenä aloittanut valtuutettuna Fiat-Professional huoltoliikkeenä vuoden 2015 alusta. Kokemusta Fiat Ducato -matkailuautojen alustojen ja pakettiautojen huolloista on yrityksessä kertynyt jo kolmen vuoden ajan virallisena Fiat-alihuoltopisteenä. Matkailuautojen ja pakettiautojen alustahuoltoja on tehty yrityksessä jo 20 vuoden ajan. Fiat Professional valtuutus antaa yritykselle entistä paremmat mahdollisuudet huolehtia Fiat Ducato-ajoneuvoista ja matkailuautoista kokonaisvaltaisesti. Alkuperäiset Fiat Original-varaosat tulevat nopeilla toimituksilla suoraan Euroopasta.

”Kun huolehdit öljynvaihdot, määräaikaishuollot ja jakohihnan vaihdot ajallaan, niin lomakotisi pysyy toimintavarmana kulkupelinä. Huollattamalla matkailuautosi ja pakettiautosi valtuutetussa merkkikorjaamossa, varmistat, että tehtaan huoltokampanjat tulevat tehdyksi ja autosi tulee huollettua tehtaan huolto-ohjelman mukaan alkuperäisillä varaosilla ja näin turvaat myös takuun jatkumisen”, muistuttaa Fiat-huoltoneuvoja Anssi Kälviäinen Jyväs-Caravan Oy:stä.

Seppälänkankaalla toimivassa yrityksessä on asianmukaiset nosturit, jotka riittävät myös isoimmille Iveco- ja MAN-alustaisille matkailuautoille. Laitekanta antaa mahdollisuuden myös alustan ilmastointilaitehuolloille.

Jyväs-Caravan Oy:n Fiat-huollossa palvelee kaksi mekaanikkoa ja Fiat-huoltoneuvoja. Nykyaikaisissa huoltotiloissa työskentelee yhteensä 7 ammattitaitoista asentajaa, jotka palvelevat kokonaisvaltaisesti sekä matkailuautojen että -vaunujen huolto-, korjaus- ja lisävarusteasennuksissa.  

Lue seuraavaksi