Uutiset

Autot

Fiat perustaa tytäryhtiön Suomeen

Scandinavia Business Center aloittaa Fiat maahantuonnin Suomessa

Suomen Fiat-toiminnot siirtyvät tehtaan oman organisaation huomaan, kun Fiat perustaa Suomeen oman tytäryhtiön. Scandinavia Business Centerin toimintaa johtamaan on nimitetty Alessio Castelli.

Scandinavia Business Center aloittaa toimintansa välittömästi kattaen myös Fiatin omistamat paikalliset maahantuontitoiminnot Ruotsissa ja Tanskassa. Castellin johtama Scandinavia Business Center tähtää nykyisen maahantuontitoiminnan optimoimiseen Ruotsissa ja Tanskassa sekä Fiat Chrysler Groupin oman maahantuonti-liiketoiminnan aloittamiseen Suomessa.
Suomessa Fiat Chrysler Group tulee toimimaan itse oman paikallisen organisaation voimin, hyödyntäen synergioita jo olemassa olevilta Ruotsin ja Tanskan organisaatioilta. Liiketoimintavastuun siirto nykyiseltä maahantuojalta AutoFennica Oy:ltä Scandinavia Business Centerille tullaan toteuttamaan vuoden 2014 aikana siten, että asiakaspalvelu jatkuu häiriöttä koko siirtymävaiheen ajan.
Alessio Castelli, 42, omaa laajan kokemuksen Fiat Groupissa johtuen aiemmista tehtävistään Iveco, CNH ja Fiat Group Automobiles organisaatioissa. Vuodesta 2012 hän on toiminut Fiat Group Automobiles Sweden AB:n toimitusjohtajana. Alessio Castelli tuntee Skandinavian markkina-alueen hyvin, sillä hän on aiemmin toiminut aluemyyntipäällikön tehtävässä vastuualueenaan Pohjoismaat. 

Lue seuraavaksi