Uutiset

Autot

Fiat Chrysler Automobiles ja AEL kumppanuusyhteistyöhön

Fiat Chrysler Automobiles:n Suomen maahantuontiyhtiö FCA Finland Oy on valinnut kouluttajakumppanikseen AEL:n.

”AEL:n valinta koulutuskumppaniksemme oli luonteva valinta. Tiesimme, että AEL on kouluttanut edustamiamme merkkejä jo aikaisemminkin ja tunsimme toisemme aikaisemmasta yhteistyöstä. AEL:n vahvuus on edustamiemme automerkkien tuntemus ja osaava koulutushenkilöstö. Yhteistyömme painopisteitä ovat uutuusmerkkien koulutukset, tehtaan määrittelemät syventävät tekniset koulutukset ja varaosamyyjien koulutukset. Liikkeelle lähtö AEL:n kanssa on ollut nopeaa ja helppoa”, kertoo Simo Rosvall.

AEL:llä on vahva jalansija ja vuosikymmenten kokemus autoalan kouluttajana Suomessa. Autoala on AEL:n koulutustoiminnassa yksi merkittävä strateginen osaamisala.

”Autoalan osaavan koulutushenkilöstön lisäksi AEL:llä on käytössään mittavat opetus- ja harjoitustilat laitteistoineen autoalan opetukseen, käytännönläheiseen harjoitteluun ja monipuoliseen testaukseen. Nyt solmittu kumppanuussopimus FCA:n kanssa vahvistaa entisestään AEL:n asemaa autoalan johtavana lisäkouluttajana Suomessa”, kertoo alan koulutuksesta vastaava osastopäällikkö Iikka Upanne.

FCA Finland Oy aloitti toimintansa alkuvuodesta rakentamalla koko maan kattavan jälleenmyynti- ja jälkimarkkinointiverkoston. Yhtiön maahantuomat automerkit Suomessa ovat Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo ja Jeep. Yhtiön toimintaan kuuluu myös Chrysler- ja Dodge -merkkien jälkimarkkinointi Suomessa. FCA Finland on osa FCA:n pohjoismaista maahantuontijärjestelmää, johon kuuluvat myös Ruotsissa ja Tanskassa toimivat yhtiöt.

” Kyseessä on nyt ensimmäinen kerta, kun valmistamamme automerkit tulevat Suomeen tehtaan oman maahantuontiyhtiön kautta.  Olemme rakentaneet koko maan kattavan jälleenmyynti- ja jälkimarkkinointiverkoston edustamillemme merkeille. Suora läsnäolo Suomessa ja koko maan kattava verkosto on merkittävä asia asiakkaalle”, summaa FCA Finlandin Simo Rosvall.

Lue seuraavaksi