Uutiset

Autot

Euroopan ensimmäiset Mercedes-Benz Sprinter -lippulaivamallit Suomeen

Turussa toimiva Rindell Group on aloittanut ensimmäisenä Euroopassa Mercedes-Benzin uusien BusDesign Sprinter 319 CDI A -invataksien maahantuonnin. Uuden Sprinterin toimitusaika on tällä hetkellä n. 1 – 2 kuukautta.

Euroopan ensimmäiset Sprinter 319 CDI A -pakettiautot toimitettiin syksyllä 2018 Pohjanmaalle. Autot rakennettiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti invataksikäyttöön. Ensimmäinen Sprinter luovutettiin Isokyröön Tapio Lae Oy:lle.

Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI A on lippulaivamalli

Mercedes-Benz julkaisi kesällä 2018 uuden Sprinter -malliston. Uusi Sprinter on tilavuudessaan ja esteettömyydessään monikäyttöinen hyötyajoneuvo, joka soveltuu erityisesti vaativaan ajoon, kuten invataksiksi.

Sprinter 319 CDI A -lippulaivamallissa auton ajo- ja matkustusmukavuutta on paranneltu entisestään. Malliin voi valita mm. High Performance Led -ajovalot sekä 10.25” näytöllä varustetun MBUX-multimediajärjestelmän.

Rindell Group & BusDesign – ammattiajoneuvoja mittatilaustyönä

Rindell Groupilla on vankka kokemus ja asiantuntemus ammattiliikenteestä jo vuodesta 1908.  Uudet taksit ja linja-autot maahantuo ja myy Rindell Group yhdessä BusDesign kanssa.

Toiminta perustuu ennen kaikkea asiakkaiden huolelliseen palvelemiseen. Autot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen ne rakennetaan ja toimitetaan mittatilaustyönä.

”Me emme toimita vain sitä, mitä sattuu olemaan tarjolla. Me rakennamme autot juuri sellaisiksi kuin asiakas itse haluaa”, Rindell Groupin myyntipäällikkö Jukka Pukara toteaa.

Lue seuraavaksi