Uutiset

Autot

Esittelypäivä Autovarustamolla

Suomen Autovarustamo järjesti yhteistyökumppaneidensa kanssa esittelypäivän kesäkuussa. Paikalla oli mahdollisuus tutustua sekä Suomen Autovarustamon toimintaan että yhteistyökumppaneiden tuotteisiin. Tässä kuvasatoa tapahtuman annista.

Suomen Autovarustamo tekee retkeilyautovarusteluja moniin merkkeihin. Tässä Iveco Dailyyn rakennettu Deluxe-tason sisustusratkaisu. Ovet molemmin puolin takamatkustamoa lisäävät käytön helppoutta.

Volkswagen Crafter on saanut Suomen Autovarustamossa nahkaverhoillun retkeilyautovarustuksen.

Crafter oli saanut lisävarustusta myös ulkokuoreen.

Esimerkkinä pitkäohjaamoisen lava-auton muutostyöstä kaksipaikkaiseksi pakettiautoksi tässä Volkswagen Amarok Double Cab.

Takapenkki on poistettu ja tila varustettu tavarankuljetukseen sopivaksi tehokasta äänieristystä unohtamatta. Vastaavat varustelut on saatavana Nissan Navaraan, Ford Rangeriin ja Toyota Hiluxiin.

Volkswagen Crafterin lyhyeen korimalliin Suomen Autovarustamon omilla istuimilla tehty Deluxe Compact -retkeilyauto, jossa on kuitenkin 2,2 metriä tavaratilaa.

Fordilta paikalla oli nähtävänä ja koeajettavana Custom sekä tavaramallina että 1+7 -bussiversiona.

Nissan oli mukana näyttelyssä Sveitsinportista paikalle tuodulla NV200-pakettiautolla.

Parrot-multimedialaitteet olivat paikalla esittelyssä.

H & L Autovarustelukeskuksen sähkölaitoskäyttöön varustelema Iveco Eurocargo 150E128 on kokonaispainoltaan 15 tonnia. Sen kuusilitrainen moottori täyttää EEV-tason päästönormit.

Ivecolta oli paikalle tuotu useita esittelyautoja, joilla oli mahdollista käydä myös koeajolla. Tässä Stralis 460 NEK-umpikorilla.

Ja tässä Stralis 460 -rekkaveturi Hi-Way -ohjaamolla.

Jatkuvassa tuotannossa NEK pitää Iveco Daily 35S17 -pakettiautoa ”pullakorilla”, johon saadaan kantavuutta 850 kg.

Sortimo-huoltoautokalusteet esiteltiin Volkswagen Crafterin tavaratilaan asennettuina.

Crafterin ohjaamossa oli lisäksi Autoassistant-järjestelmä, jolla saadaan keskipaikan turvavöihin kiinnitettyä liikkuva toimisto.

Lue seuraavaksi