Uutiset

Autot

Dynac jatkaa lappeenrantalaisvoimin

HK-Koneen Harri Karjalaisen mukaan Dynac–tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima pick-up –kalustossa käytettäviä laitteita ja varusteita, joista tunnetuimpia ovat aurat ja kippilavarakenteet.

”Dynac –mallisto täydentää erinomaisesti aiemmin edustuksessamme ollutta TOP -varustelua. Jatkossa asiakkaamme kaikkialla Suomessa saavat kauttamme aikaisempaa monipuolisemman varustelun, joka voi koostua sekä TOP- että Dynac –tuotteista”, summaa Karjalainen uuden edustuksen tuomia asiakasetuja.

Karjalaisen mukaan tuotteissa on hyvin vähän päällekkäisyyksiä, joten mallistot pikemminkin täydentävät toisiaan. Esimerkkeinä Karjalainen mainitsee muun muassa pick-up kaluston kippaavat lavat.

”TOP-lava toteutetaan asentamalla erillinen kippilava auton alkuperäislavan sisään, Dynac-malliston lava sen sijaan rakennetaan suoraan auton alkuperäislavaa hyödyntäen. Myös auramallistomme ovat erilaisia niin etuaurojen kuin polanneterienkin suhteen”, kertoo Karjalainen tuotteista, joiden valmistuksessa nojataan läheisen kumppanin, Ronox Oy:n osaamiseen.

”Kasvaneen tuotevalikoiman myötä koko valmistustoimintamme siirtyy Ronox Oy:lle, joka hankki Dynac-malliston valmistusoikeudet itselleen jo viime vuoden loppupuolella”, kertoo Karjalainen muistuttaen myös varaosahuollon jatkuvuudesta. Kaikki Dynac –tuotteiden varaosat löytyvät nyt HK-Koneen valikoimista.

Lue seuraavaksi