Uutiset

Autot

DEMEC – uudet toimitilat ja uusia tuotteita

Mallikohtaisia DEMEC-tuotesarjoja StyleFactory Oy suunnittelee ja markkinoi kaikkiin Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja Ford-mallistoihin. Lisäksi valikoimiin kuuluu valikoituja kotimaisten ja eurooppalaisten valmistajien tuotteita Mercedes-Benz, Volkswagen, Ford, Hyundai, Peugeot ja Fiat -hyötyajoneuvomallistoihin.

Laadukkaat tuotteet

DEMEC-tuotesarjat ovat paitsi hyvännäköisiä, myös toimivia, jykeviä ja käytännöllisiä. Ne ovat helppoja asentaa, koska niille on laadittu tarkat ja selkeät asennusohjeet. Asennukset tehdään auton omiin kiinnikkeisiin, jolloin autoon koriin ei tarvitse porata reikiä. Tällöin koritakuut säilyvät ja ruostevauriot minimoidaan. Tuotteiden laadun takaa esimerkiksi se, että kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistettavat putkisarjat ja kiinnikkeet teetetään nyt tarkkaan valikoiduilla, laadukkailla, suomalaisilla alihankkijoilla ja tietenkin kotimaisista materiaaleista.

DEMEC-putkisarjoja saa nyt Sprinter- ja Crafter-mallistoihin sekä sivuputkia Transiteihin. Putkissa ja astimissa ei ole teräviä kulmia ja astinpinta toimii myös liukuesteenä. Sivuhelman putkisarja on täysikokoisilla astimilla ja liukuoven lisäastimella. Takahelman putkisarjoissa on variaatiot kaikkiin käyttötarpeisiin. Kuorma-autoiksi rekisteröityihin Sprinttereihin on saatavana kaksi- tai kolmiputkisia valotelineitä. Vito- ja Viano-malleihin näköä saadaan muotoilusarjoilla, joihin kuuluu: etuspoileri, sivuhelmasarja, takahelma sekä pakoputkiston haaroitussarja. Lisäksi sarjaa voi täydentää pyöräkaarien levikesarjalla.

Omien tuotteiden lisäksi StyleFactory myy korkealaatuisia eurooppalaisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja peilintaustasarjoja, maskilistoja, ovenkahvoja, valojen kehyslistoja, kynnyssarjoja ja kylkilistoja.

Peilinkiiltopintaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut kapselisarjat ovat vaihtoehto kevytmetallivanteille. Näistä on kokoja sekä yksikköpyörällisiin 17,5” ylikokokapseli että paripyörällisiin 16” vakiokokoinen kapseli.

Ohjaamon paneelisarjoja on kaikkiin edellä mainittuihin merkkeihin ja niiden väreinä ovat: alumiini, mahonki, pähkinäpuu ja hiilikuitu. Myös korkealaatuiset käsityönä valmistetut verhoilusarjat löytyvät DEMEC-mallistosta lähes kaikkiin malleihin. Verhoilusarjat valmistaa tamperelainen Tammersuoja DEMECin kaavoilla. Nämä verhoilusarjat on valmistettu aidosta nahasta tai nahan ja mokkanahkamaisen Mionetta-mikrokuitukankaan yhdistelmästä halutulla brodeerauksella useissa eri väreissä. Sarja on mitoitettu tarkasti auton istuimiin sopivaksi, myös lisäistuimiin, ja se on helppohoitoinen sekä kulutusta kestävä.

Sprintteriin, Vitoon, Crafteriin, Transportteriin ja Transitiin saatava uutta designia edustava varustespoileri tuo autolle sekä näköä että hyötyominaisuuksia. Siihen voidaan asentaa taaksesuuntautuvat LED-äärivalot, LED-sivuvalot, LED-lisäjarruvalot sekä työvalot ja peruutuskamera. Spoilerin ansiosta valot ja kamera pysyvät puhtaampina ja suojassa vaurioilta.

Mallikohtaisiin tuotevalikoimiin voi tutustua internet-sivuston www.demec.fi automallilinkkien kautta, kun taas tuotetason tiedot löytyvät tuotteet-sivustolta. Yleensä nämä varustelut tehdään uusiin autoihin, jolloin päästään pienimmällä vaivalla, mutta mikään ei estä varustelemasta käytettyäkään ajoneuvoa.

Kolarivaurioiden yhteydessä DEMEC on myös turvallinen tuote, sillä jos tarvittavaa osaa ei löydy varastosta, niin se teetetään. DEMEC-varusteita voi hankkia autoliikkeiden, jälleenmyyjien (korivalmistajien, joita on kymmenkunta) tai suoraan DEMECin kautta. Useat asiakkaista tilaavatkin tuotteet suoraan DEMECiltä, koska toimitukset ovat nopeat ja noin 40 prosenttia asiakkaista asentaa tuotteet itse.

 
 
 

 

 

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi