Uutiset

Autot

Delta Trucks avaa huoltokorjaamon Vuosaaren satamaan

Vuoden 2008 lopussa avautuva Vuosaaren satama on Suomen suurin tavarasatama. Satama tulee korvaamaan Länsisataman, Sörnäisten sataman ja Laajasalon öljysataman. Delta Trucksin huolto- ja varaosapalvelu sijoittuu Speed Group Oy:n palvelukeskukseen, jossa on tarjolla myös muita raskaan sarjan palveluita. Saman katon alta löytyy muun muassa rengasliike ja katsastusasema. Huolto- ja korjaustoimintojen alueelle rakennettavan palvelukeskuksen kokonaisala on 9 000 m2,, josta Delta Trucksin tilat käsittävät 3 000 m2.

Vuosaaren uuteen huoltokorjaamoon tulee kaiken kaikkiaan seitsemän pitkää (40 m) läpiajettavaa raskaan kaluston korjauspaikkaa, josta yksi on varattu kuormatilojen vauriokorjauksia varten. Lisäksi tiloissa on erillinen kuorma-autopaikka kiinteällä nosturilla. Heti toiminnan alussa asiakkaita palvelee lähes 20 mekaanikkoa. Suomen suurin kuljetusalan kouluttaja JAKK kouluttaa osan mekaanikoista oppisopimuksella.

Iveco- ja Irisbus-edustusten lisäksi huoltokorjaamo on valtuutettu Wabco Service Center- sekä Närko After Sales -palvelupiste. Wabco on pneumaattisten ja sähköohjattujen raskaan kaluston jarrujärjestelmien markkinajohtaja. Wabco Service Center on erikoistunut perävaunujen ja vetoautojen Wabco-järjestelmien huoltoon ja korjaamiseen. Närko on
pohjoismaiden johtava perävaunujen ja kuorma-auton päällisrakenteiden valmistaja. Örumin laaja varaosavalikoima ja Närkö After Sales -sopimus mahdollistaa perävaunujen huoltopalvelut alustan ja myös kuormatilan osalta.

Huoltokorjaamon varaosavarasto tarjoaa Iveco- ja Irisbus – varaosien lisäksi myös perävaunu- ja monimerkkiosia satamassa asioiville perävaunujen vetoautoille.

Delta Trucks Vuosaaren osoite: Rahtarikatu 5, 00980 Helsinki.

Lue seuraavaksi