Uutiset

Autot

Delta Auto noutaa auton huoltoon kotiovelta

Delta Auton on lanseerannut OmaKuski-palvelun, jolla auto noudetaan ja palautetaan huoltoon asiakkaan ilmoittamasta paikasta.

Delta Auto käynnisti huhtikuussa 2016 uuden OmaKuski-palvelun huollon asiakkailleen ensimmäisenä autotalona Suomessa. Asiakkaan auto noudetaan ja palautetaan asiakkaan ilmoittamaan paikkaan sovittuna aikana. Nouto voidaan tehdä esimerkiksi aamulla asiakkaan kotoa ja palautus iltapäivästä asiakkaan työpaikalle − osoitteet määrittelee asiakas itse.

”Auton huoltoon tuominen aiheuttaa usein asiakkaille päänvaivaa, koska päivittäinen liikkuminen vaikeutuu. Haluamme tarjota asiakkaalle mahdollisimman joustavaa ja sujuvaa palvelua kohtuulliseen hintaan”, Delta Auton jälkimarkkinoinnin liiketoimintajohtaja Ville Schreck sanoo.

Palvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa sekä Oulussa ja Tampereella. Seuraavaksi palvelu on tarkoitus laajentaa Turkuun ja tämän jälkeen muihin suurimpiin kaupunkeihin. Palvelu laskutetaan huoltolaskun yhteydessä ja sen hinta asiakkaille on 19.90 € / huoltokerta.

”Deltan OmaKuski-palvelua on käytetty jo yli 200 kertaa ja asiakkailta saatu palaute on ollut pelkästään positiivista”, Ville Schreck sanoo.

Palvelun tuottaa Delta Autolle CarCare Finland Oy.

Lue seuraavaksi