Uutiset

Autot

CTEK laajentaa valikoimaa

Maailman johtava akkuhuollon asiantuntija CTEK laajentaa PRO-mallistonsa valikoimaa uudella PRO120-laitteella.

PRO120 on 12 voltin ja 120 ampeerin akkulaturi ja virtalähde, joka on suunniteltu nykyaikaisten autokorjaamojen vaativiin akunhallintatarpeisiin. Täysin uudentyyppinen rakenne, edistyksellinen teknologia sekä monipuoliset ominaisuudet tekevät PRO120:sta erinomaisen ratkaisun kaiken tyyppisiin lataustarpeisiin, akkuhuoltoon ja diagnostiikkaan moderneissa autokorjaamoissa.

PRO120 on CTEKin kaikkien aikojen tehokkain akkulaturi ja virtalähde, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun kaikkein vaativimpiin diagnostiikka- ja Flash-ohjelmointitehtäviin. Näiden työvaiheiden aikana ajoneuvon virran on oltava päälle kytkettynä usein pitkiäkin aikoja, jolloin akku itsessään ei pysty vastaamaan massiiviseen virrantarpeeseen. 

PRO120 tuottaa vakaata ja täsmällistä virransyöttöä 120 ampeeriin asti. PRO120 tarjoaa myös mahdollisuuden vapaasti valita ajoneuvovalmistajan vaatimusten mukaisen säädettävän jännitteensyötön, väliltä 12,6–14,8 V. Alhaisten jännite- ja virtarippeleiden sekä turvatoimintojensa ansiosta PRO120 on turvallinen käyttäjälle, akulle ja herkälle ajoneuvoelektroniikalle.

– Olemme ilahtuneita, että voimme esitellä PRO-tuoteperheemme uusimman jäsenen, joka on suunniteltu vastaamaan modernien autokorjaamojen kehittyviin tarpeisiin. Ajoneuvotekniikan muuttuessa kuuntelemme asiakkaidemme näkemyksiä ja kehitämme tuotevalikoimamme vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Erityishuomiota kiinnitetään akunhallintatekniikan vakauden kehittämiseen, minkä tärkeys tulee esille etenkin diagnostiikka- ja Flash-ohjelmointitehtävien aikana. Meiltä on usein pyydetty yli 100 ampeerin akkuhallintaratkaisua, joten tämä PRO120 on vastauksemme tähän tarpeeseen. Jännittävä uutuustuote vastaa vaativimpiinkin diagnostiikka- ja ohjelmointitarpeisiin, kertoo Peter White, Professional Business Unit Manager, CTEK.

PRO120 lataa ja palauttaa akun kapasiteetin patentoidulla monivaiheisella latausprosessilla. Se soveltuu kaiken tyyppisille 12 V -akuille, mukaan lukien yleistyvät litium (LiFePO4) -akut. Siinä on ainutlaatuinen patenttihakemuksen omaava mukautuvan latauksen tila (Adaptive Charging), joka tunnistaa akun koon ja valitsee automaattisesti optimaaliset asetukset. Tämä tekee latausprosessista ainutlaatuisen nopean ja helpon ympäristössä, jossa saattaa olla lukuisia käyttäjiä.

PRO60 on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Siinä on selkeä suomenkielinen LCD-näyttö ja vain neljä painiketta, joiden kautta laitteen käyttöliittymää hallitaan. Innovatiivinen rakenne mahdollistaa laitteen keskelle sijoitetun jäähdytysytimen ansiosta konvektiojäähdytyksen. Ainutlaatuisen muuntajateknologian ansiosta laite tuottaa aina korkeita virtamääriä pienellä hukkalämmöllä ja toimii täten vakaasti myös korkeissa lämpötiloissa.

PRO60 on suunniteltu korjaamoympäristön monipuolisiin tarpeisiin ja se on tehty kestämään vaativissakin olosuhteissa. Laitteessa on viiden metrin latauskaapelit ja tukevat puristusliittimet. Laitteessa on myös vankka, iskunkestävä polykarbonaattikuori ja siirtämistä helpottava kasaan taittuva kantokahva, mikä tekee siitä helposti liikuteltavan.

–     12 kuukautta sitten esitelty PRO60 akunhallintaratkaisu oli osoitus meille siitä, miten paljon modernit korjaamot ja työpajat arvostavat turvallisia, joustavia ja tehokkaita akunhallintaratkaisuja.  PRO120 on seuraava looginen askel, jolla vastaamme kaikkien suurimpiin virranhallintatarpeisiin, White jatkaa.

Lue seuraavaksi