Uutiset

Autot

Crafter kruunaa Volkswagenin valikoiman

Volkswagenin hyötyajoneuvosektori on vuosien ajan uurastanut malliston uudistamisen kanssa. Tänä keväänä toteutuva täysin uuden Crafterin markkinoille saapuminen täydentää valikoiman ja asiakaskunta on palkinnut suorituksen kaupankäynnin huomattavana kasvuna.

Volkswagenin hyötyajoneuvomyynti on alkuvuodesta ollut noin 40 prosenttia edellä viime vuotta ja merkki on noussut tilastojen kärkeen. Suorituksen tasoa korostaa se, että uusi Crafter ei ole vielä mukana tilastoissa. Menestykselle on monta tekijää, joista tärkeimpiä ovat laaja mallisto nelivetoversioineen, myynti- ja jälkimarkkinointikoneiston kattavuus sekä ja tehtaiden tehostuneen toiminnan myötä lyhentyneet toimitusajat. Toimivan konseptin kautta tarjolla onkin sekä ”vapaita” malleja suoraan autoliikkeistä että nopeasti saatavissa olevia yksilöllisesti räätälöityjä versioita.

PRO tarkoittaa ammattilaista

Volkswagen-hyötyautojen johtaja Juha-Pekka Sihvonen on hyvin tyytyväinen merkin menestykseen markkinoillamme. Pelkästään pakettiautoissa kasvua on komeat 40 prosenttia.

Kestosuosikki Volkswagen Transporter on myynyt tasaisen varmasti kautta koko mallistonsa ja nelivetomallit, automaatit sekä 150 kW:n tehovaihtoehdot tuovat valinnanvaraa joka tarpeeseen. ”Erityisen hyvin asiakaskuntaa on kiinnostanut kovaan ammattikäyttöön räätälöity PRO-mallisto”, kertoo Volkswagen-hyötyautojen johtaja Juha-Pekka Sihvonen. Jo kattavan perusvarustelun lisäksi PRO-varustelu sisältää kuljettajan istuimen kyynärtuet ja vetokoukkuvalmiuden. Lisävarusteena Pro-mallistoon on saatavilla metalli- tai helmiäisväri, korinväriset puskurit, vasemmanpuoleinen liukuovi, takapariovet ja vanerointi.

PRO-varustelun saa myös Caddy- sekä Caddy Maxi -malleihin. Perusvarustelun lisäksi uusi Caddy Pro -malli sisältää takapariovet, kuljettajan istuimen korkeudensäädön ja ajo- sekä matkustusmukavuutta tuovan Comfort-paketin.  Caddy Pro on saatavilla myös Caddy Maxi -mallina, jonka 47 cm pidempi kori tarjoaa mukavasti lisää kuljetustilaa. Lisävarusteena Caddy Pro -malleihin on tilattavissa metalli- tai helmiäisväri, vasemmanpuoleinen liukuovi ja vanerointi.

Iloinen yllätys VV-Autolle on ollut pick up -malli Amarokin menestys. ”Viime heinäkuusta tämän vuoden maaliskuun alkuun myimme uusia Amarokeja yli 300 kappaletta, mikä ylitti odotukset reilusti ja toimii osoituksena yleisestä avolavaluokan suosion kasvusta” korostaa Sihvonen.

Crafter rynnii markkinoille

Tämän kevään odotetuin tulokas on Vuoden Pakettiautoksi 2017 valittu uusi Volkswagen Crafter. Malli saapuu markkinoille kunnon rytinällä, sillä tarjolle tulevat niin henkilö-, paketti- kuorma- sekä linja-automallit. ”Nyt kannattaa suunnata lähimmälle Volkswagen-myyjälle, sillä Crafterin esittelymallit ovat näytillä ja ensimmäiset myydyt kappaleet on jo luovutettu onnellisille asiakkaille. Volkswagenin uusi Crafterin tehdas Puolassa on myös jo vauhdissa, joten autojen toimituskyky on tällä hetkellä hyvä”,päättää Sihvonen.

Lue seuraavaksi