Uutiset

Autot

Citroen Jumpy taipuu matalalattiataksiksi

Citroën Jumpy matalalattiataksi on vankka työkalu moneen tarpeeseen. Sama auto voi toimia kahdeksan asiakkaan tilataksina, koulutaksina ja helppokäyttöisenä pyörätuoli- tai paaritaksina. Muutokset eri kuljetustarpeiden välillä voidaan suorittaa näppärästi ilman istuinten irrotusta.

Citroën Jumpy matalalattia-auto laajentaa taksin liiketoiminta-aluetta, sillä se voi toimia samalla myös koulutaksina, jolloin mukaan voidaan ottaa 10 koululaista. Tällöin etuistuinten taakse asennetaan lisäpaikkana turvavyöllä varustettu koululaispaikka.

Matalalattiarakenne tarjoaa tilavan, kooltaan 97 x 127 senttiä olevan pyörätuolipaikan, joka on varustettu kolmen pisteen turvavöillä ja standardisoidulla pyörätuolin sidonnalla. Paikan ollessa käytössä kuljettajan ja pyörätuolin lisäksi tilaa on kuudelle matkustajalle.

Pyörä- tai kiskopaarit voidaan ottaa kuljetettavaksi irrottamatta yhtään istuinta. Tilaa paareille saadaan taittamalla takimmaisten kahden istuinrivin kaksi reunaistuinta kokoon matkustamon sivuseinää vastaan. Tällöin paarien viereen jää lähimmälle saattajalle täysimittainen istuin ja hänen lisäkseen mukaan voidaan ottaa neljä henkilöä.

Kaasujousitettu ramppi on nopea ja kevyt käyttää. Loiva nousukulma ja rampin 400 kilon kantavuus mahdollistavat kookkaammankin pyörätuolin vaivattoman kuormaamisen. Lisävarusteena Citroën Jumpy matalalattiataksi voidaan varustaa sähkötoimisella pyörätuolivinssillä. Muutos tilataksista pyörätuolitaksiksi on mahdollista suorittaa alle minuutissa.

Citroën Jumpy L2H1 esteettömän tilataksin taksihinta varustettuna 163-hevosvoimaisella dieselmoottorilla ja 6-portaisella automaattivaihteistolla on 46 050 euroa.

Lue seuraavaksi