Uutiset

Autot

Citroën-henkilö- ja pakettiautoille kolmen vuoden takuu

1.1.2013 jälkeen rekisteröidyille Citroën henkilö- ja tavara-autoille myönnetään nyt 3 vuoden tai 100 000 kilometrin takuu. Uusi, aikaisempaa pidempi takuu on voimassa, vaikka auton omistaja vaihtuisi takuuaikana. Korroosiotakuu on henkilöautoissa 12 vuotta ensirekisteröintipäivästä. Korroosiotakuun voimassaoloon kuuluvat koritarkistukset neljä, kuusi, kahdeksan ja 10 vuotta ensirekisteröinnistä.

Hybridiautoissa voimansiirtolinjan takuu on poikkeava, eli 5 vuotta / 100 000 km. 3 vuoden takuun piiriin eivät kuulu auton normaalissa käytössä kuluvat osat kuten kitkapinnat, tuulilasinpyyhinten sulat, suodattimet tai hihnat.

Takuun voimassaolon edellytyksenä on auton huollattaminen Suomessa voimassa olevan huolto-ohjelman mukaisesti Citroënin vähimmäisvaatimukset täyttävässä huoltokorjaamossa.

Citroën-takuupakettiin kuuluu myös Citroën tiepalvelu, joka on autoilijan turvana onnettomuuden tai muun odottamattoman matkan keskeytymisen tapahtuessa takuuaikana 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Palvelu toimii kaikkialla Euroopassa suomalaisen soittajan äidinkielellä. Autoliiton ylläpitämä Citroën tiepalvelu tarjoaa yllättävään tilanteeseen sopivan ratkaisun matkan jatkumiseksi myös maamme rajojen ulkopuolella.

Lue seuraavaksi