Uutiset

Autot

CharterWay laajentaa linja-autoihin

Toiminta Suomessa alkoi viime marraskuussa ja alku on ollut lupauksia antava. Kymmenellä paikkakunnalla tapahtuva Mercedes-Benzien ja Fuso Cantereiden vuokraus on lähtenyt hyötyajoneuvojen osalta mukavasti liikkeelle ja nyt vuoden alusta mukaan on tullut uutena myös linja-autojen vuokraus.

Linja-autojen vuokraustoimintaa hoidetaan Vantaan Ansakujalta käsin ja varauksia hoitaa pitkän linjan veholainen Antti Nyman. Charter­Wayllä on tarjota vuokrauskäyttöön 16-paikkaisia Mercedes-Benz 516 CDI -busseja Avestarkin varustuksella. Antti suosittelee vuokrausta esimerkiksi koululaiskyytien sijaisautoksi, ruuhkahuippujen tasaamiseen tai vaikka sijaisautoksi kolaritilanteissa seisontapäivien välttämiseksi. Asiakas saa käyttöönsä käytännössä uuden auton, joka on myös varustettu alkolukolla, mikä mahdollistaa myös pidempiaikaiset vuokrasopimukset koulukuljetuksissa. Ajokorttivaatimuksena CharterWayn linja-autoissa on D1-luokka eli autot tulevat lähinnä alan ammattilaisten käyttöön.

Tapauskohtaista asiakaspalvelua

Vuokra-aika on sovittavissa täysin yksityiskohtaisesti vaikka yhdestä vuorokaudesta aina pitkäaikaisiin kausisopimuksiin saakka. Myös tapaus- ja asiakaskohtaiset puitesopimukset sesonkien tasaamiseksi ovat osa CharterWayn toimintaa.

Sopimus on asiakkaalle todella huoleton, sillä se sisältää itse auton lisäksi korkean ajokilometrimäärän, vakuutukset, huollot sekä sisä- että ulkopesut eli käytössä kaiken muun paitsi kuljettajan ja polttoaineen. Tämä vapauttaa myös raskaista investoinneista ja korkeista käyttökustannuksista, kun esimerkiksi kuljetusten jatkuvuus ei ole jostain syystä täysin varmaa. Näin voi aikaansaada helposti ja nopeasti tasapainoisen omien ja vuokra-autojen suhteen ja vapauttaa kapasiteettia muualle sekä pitää kustannusten kasvun hallinnassa.

Tarjonta laajenee vauhdilla

Mercedes-Benz CharterWayn Suomen toiminnasta vastaava myyntijohtaja Antti Langinkoski kertoo valikoiman kasvavan nopeasti. Tällä hetkellä kalustoon kuuluu linja-autojen lisäksi kolmisenkymmentä pakettiautoa sekä parikymmentä kuorma-autoa. Tulevaisuudessa valikoimaan tulevat kuulumaan myös erilaiset kontit sekä perävaunut. CharterWayn tavoitteena onkin kasvattaa markkinaosuutta niin kaluston vuokraamisen kuin huoltoleasingin sektoreilla jopa kolminkertaisiksi tulevien kahden vuoden aikana.

Tänä vuonna CharterWay haluaa päästä kunnon vauhtiin ja kalustovalikoimaa täydennetään asiakkaiden toi­vomusten mukaisesti. Mahdolliset yleismaailmalliset ja paikalliset taloudelliset alamäet tulevat Langinkosken ja Nymanin mukaan vain tukemaan CharterWayn toimintaa, sillä epävarmoina aikoina suurien investointien kanssa tullaan entistä varovaisimmiksi ja tällöin vuokraustoiminta on todella järkevä ja pitkänäköinen vaihtoehto.

www.charterway.fi
www.vehobus.fi

Lue seuraavaksi