Uutiset

Autot

Caravan Show 2015 aloittaa messuvuoden

Caravan-messut Turussa

Automatkailuvuoden avaustapahtuma, Caravan Show 2015 järjestetään yhdessä SF-Caravan ry:n kanssa Turussa 9.-11.1.2015. Messuihin kuuluu oleellisesti myös SF-Caravan Turku ry:n junailema treffitapahtuma, jossa messukeskuksen alueella yöpyy noin 400-500 auto- ja vaunukuntaa. Kyseessä on talven suurin treffitapahtuma. Caravan Show toimii otollisena matkailuautojen ja -vaunujen myyntitapahtumana heti uuden kauden alkaessa ja ennakkotietojen mukaan messuille onkin tulossa myyntiin moneen vuoteen suurin määrä kalustoa.

Caravan Show’n suuren suosion saaneet asiantuntijapaneelit antavat messuvieraille uusinta tietoa leirintämatkailuun liittyvistä liikenne-, leirintäalue- ja matkailuturvallisuusasioista. Tilaisuuksissa on mahdollisuus saada tietoa matkailuautoista ja -vaunuista, leirintäalueista, matkakohteista, säännöistä ja määräyksistä, turvallisuuskysymyksistä ja monesta muusta karavaanaria ja leirintämatkailijaa askarruttavasta kysymyksestä. Paneelien asiantuntijat edustavat SF-Caravan ry:tä ja liiton yhteistyökumppaneita.

Yhä useammat leirintämatkailun harrastajat pitävät sapattivuoden tai työelämästä pois siirryttyään talvehtivat etelässä, kuten Espanjassa ja Marokossa. Talvehtijoita kutsutaan karavaanareiden keskuudessa yleisesti nimellä ”Rutusakki”. Mitä talven viettäminen etelässä vaatii? Paneelin asiantuntijat kertovat ja antavat hyödyllisiä vinkkejä, joista on apua muillekin kuin leirintämatkailijoille.

Caravan Show’n matkailufoorumi on ainutlaatuinen kohtauspaikka matkailuajoneuvolla ulkomaanmatkailua harrastavalle. Karavaanareiden vinkit ja asiantuntijaluennoitsijoiden omat matkailukokemukset, faktatietous eri maista ja katsaus tarvittaviin matkadokumentteihin ovat antia, jota ei löydä Internet-verkoista tai sosiaalisesta mediasta. Tällä kertaa hyötytietoa saadaan mm. Etelä-Koreasta ja Kroatiasta.

Messujen viihdeohjelmasta vastaa tällä kertaa mm. karismaattinen tangotulkki parhaasta päästä, laulaja Leif Lindeman.Tangokuningatar Heidi Pakarinen toimii lauantaina ja sunnuntaina myös paneelikeskustelujen puheenjohtajana.

Lue seuraavaksi