Uutiset

Autot

Caravan-messut tuo Lahteen vilkkaan viikonlopun

Uutuusvaunuja muotiväreissä ja nostalgisia vaunukaunottaria Sisustusmaailman uudet tuulet vaikuttavat myös matkailuajoneuvojen ulkonäköön. Caravan-messuilla esittäytyvät muodin mukaan sisustetut uutuusvaunu- ja automallit, joissa trendit näkyvät mm. uusina väreinä niin päällä kuin sisällä.

Matkailuajoneuvomalliston isojen luksusluokan yksilöiden rinnalle tuodaan nyt entistä enemmän myös pienikokoista ajoneuvomallistoa. Keveydestään ja pienestä koostaan huolimatta uutuudet ovat varustukseltaan täysverisiä matkailuajoneuvoja, joiden tehokas tilankäyttö on näkemisen arvoista. Juuret ja perimä ovat kiinnostaneet kahden edellisen vuoden Caravan-messujen kävijöitä siinä määrin, että jälleen kerran tapahtumassa nähdään uusien matkailuajoneuvojen ohella hellyttäviä, nostalgisia vaunukaunottaria 1960–1980 –luvuilta. Paikalla on pitkäaikaisia Caravan-matkailun asiantuntijoita kertomassa mielenkiintoisia tarinoita menneiden vuosikymmenien asuntovaunuilusta.

Karavaanareiden perinteinen messutapaaminen

Caravan-messut eivät ole pelkkä matkailuajoneuvoalan kaupallinen tapahtuma vaan Lahteen tullaan myös tapaamaan tuttuja, viihtymään ja vaihtamaan matkailukokemuksia. Samaan aikaan Caravan 2009:n kanssa järjestettävät perinteiset messutreffi t kokoavat alan harrastajat jälleen Vesijärven rantamaisemiin. SF-Caravan Lahden seudun koordinoimille treffeille on tänä vuonna saatu ennätysmäärä ennakkoilmoittautumisia, mikä ennakoi vilkasta viikonloppua Lahden seudulle.

Lahdessa tapahtuu messuviikonloppuna

Caravan-messujen koko perhettä viihdyttävän oheisohjelman sekä yhteistapaamisen lisäksi Messukeskuksen lähiympäristössä tapahtuu messuviikonloppuna.

Perinteisten sataman Kalamarkkinoiden lisäksi Lahteen saapuvat pääsevät katsastamaan Janne Ahosen ja muiden talviurheilun huippunimien syyskunnon Lahden Urheilukeskuksessa järjestettävissä mäkihypyn ja yhdistetyn kesä-SM –kisoissa. Caravan-messut ovat avoinna 18.-20. syyskuuta 2009 perjantaina ja lauantaina klo 10 – 18, sunnuntaina klo 10 – 16. www.lahdenmessut.fi

 

Lue seuraavaksi