Uutiset

Autot

Caravan messuaa Lahdessa

Matkailuajoneuvoala esittäytyy kaikessa laajuudessaan tänään aukenneilla Caravan-messuilla Lahden Messukeskuksessa – se täyttää kaikki Lahden Messukeskuksen neljä hallia. Messuille saapuvat harrastajat täyttävät puolestaan Lahden ja lähiseudun leirintäalueet. Matkailuajoneuvoala on pitkän taantumakauden jälkeen nousemassa jälleen kasvuun, mikä näkyy myös Caravan-messujen suosiossa.

Matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtaja Antti Siljamäen mukaan matkailuajoneuvoala on nyt hyvällä kasvu-uralla. Siljamäki on erityisen ilahtunut matkailuvaunumyynnin elpymisestä pitkän mollivoittoisen jakson jälkeen. ”Toimialan suuri haaste on nyt tehtaiden pitkät toimitusajat. Siksi matkailuajoneuvon ostoa harkitsevan kannattaa tulla messuille varmistaakseen ajoneuvon saamisen ensi vuoden mallistosta”, kehottaa Siljamäki.

Lahden Messukeskuksen halleissa on viikonloppuna esittelyssä lähes 300 uutuusajoneuvoa. Näytteilleasettajayrityksiä mukana on noin sata. Tänä vuonna Caravan-messuille innostetaan entistä aktiivisemmin ensikertalaisia tutustumaan matkailuajoneuvojen monipuolisiin mahdollisuuksiin. Tapahtumaan toteutettava Liikkuvaa vapautta -teema-alue tarjoaa matkailusta kiinnostuneille opastusta matkailuajoneuvon hyödyntämiseen omilla matkoilla sekä runsaasti uusia ideoita matkailuun. Caravan-messujen yhteydessä järjestettävä yhteisöllinen karavaanaritapaaminen on Suomen suurin tämän harrastuksen yhteistapaaminen. Noin 2500 matkailuajoneuvon vierailumäärä messujen aikaan Lahden seudulla on merkittävä tulolähde Lahden talousalueelle.

Tapahtuman aukioloajat:
pe 16.9. klo 10–18
la 17.9. klo 10–17
su 18.9. klo 10–16

Lue seuraavaksi