Uutiset

Autot

Caravan 2013 -messut Lahdessa

caravan messut lahdessa

Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja -tarvikkeiden erikoisnäyttely – Caravan 2013 täyttää tänä viikonloppuna Lahden Messukeskuksen ja tuo Lahden seudulle runsaasti viikonloppuvieraita eri puolilta Suomea. Tapahtuma kokoaa Lahden Messukeskukseen matkailuajoneuvoalan laajan tarjonnan ja esittelee matkailuajoneuvoharrastusta monipuolisesti kaikelle kansalle aktiiviharrastajien lisäksi. Viime vuonna Caravan-messuilla vieraili noin 17 500 kävijää.

Caravan-messujen tuotetarjonta on tänä vuonna monipuolistunut entisestään, ja tarjolla on matkailuajoneuvojen lisäksi entistä enemmän pientarvikkeita kaikille ulkoilmaelämästä ja retkeilystä kiinnostuneille. Näytteilleasettajamäärä on tuotetarjonnan monipuolistumisen myötä kasvanut yli 20 prosenttia. Tapahtumassa on esillä yli 150 näytteilleasettajan tuotteet ja palvelut. 

Messuviikonloppu tarjoaa myös monipuolista ohjelmaa. SF-Caravan Matkailuautoilijat ry:n tietoiskuissa tarjotaan vinkkejä mm. matkailuajoneuvon hankintaan sekä turvalliseen tiellä liikkumiseen. Messuilla voi kokea myös mm. Dethleffs ”Mini-Movie” –leffateatterivaunun elokuvatrailereineen, puhallettavan matkailuvaunuteltan ja kauniit nostalgia-matkailuajoneuvot. Messujen piha-alueella pääsee testaamaan sähköpolkupyöriä ja koeajamaan matkailuautoa. Iloista tunnelmaa messuhalleihin luo fillaripianisti.  

Caravan-messut ja niiden yhteydessä järjestettävät tapaamiset kokoavat Lahden seudulle messuviikonlopuksi yhteensä jopa 2500 matkailuauto- ja vaunukuntaa sekä runsaasti päivävierailijoita. Alueelle saapumista helpottamaan on tänä vuonna otettu käyttöön uusia pysäköintialueita muun muassa Sopenkorvessa ja Mytäjäisissä.

Caravan-messut ovat avoinna 20. – 22. syyskuuta 2013

perjantaina ja lauantaina klo 10 – 18,

sunnuntaina klo 10 – 16.

Pysäköintialueiden kartan löydät täältä.

Lue seuraavaksi