Uutiset

Autot

Bussikauppa.fi tarjoaa kompaktia kalustoa

Bussikauppa.fi Bussinäyttelyssä

Turkulaisen Jari Mäen luotsaaman Bussikauppa.fi:n osastolla nähtiin kattaus kompaktia kalustoa niin lähiliikenteeseen kuin pidemmilläkin matkoilla käytettäväksi. Suurimpana uutuutena oli Roseron toteuttama, Iveco Dailyn ympärille rakennettu keskeltä matala lähiliikenneauto, joka mahdollistaa myös pyörätuolimatkustajien kuljettamisen. Auton kapasiteetti riippuu pyörätuolimatkustajien määrästä, mutta yhden pyörätuolin lisäksi autoon sopii 3 seisten ja 22 istuen matkustavaa henkilöä. Matkustamossa on tilaa kahdelle pyörätuolille. Bussikauppa.fi on toimittanut suomalaisasiakkaille jo kaksi vastaavaa autoa normaalilla lattiakorkeudella.

Roseron valmistamalla autolla laajennetaan Bussikauppa.fi:n valikoimaa suurempaan suuntaan. ”Altas-Auton matalalattiaiset Sprinter-vaihtoehdot tarjoavat 16+2+1-paikkaa, joten Rosero on tervetullut lisä”, summaa Bussikauppa.fi:n myyntityön aloittanut Ari Salminen Tampereen Bussinäyttelyssä. Salmisen mukaan Bussikauppa.fi:n myynti on kehittynyt viime vuosina erittäin myönteisesti niin laadukkaiden tuotteiden kuin pirteän kysynnän ansiosta.

”Suomessa käytettävän kaluston koko pienenee matkustajamäärien vähentyessä erityisesti maaseudulla”, summaa Salminen alan näkymiä.

Ari Perttilä

Bussinäyttely, Tampere

Lue seuraavaksi