Uutiset

Autot

Bridgestonesta paralympialaisten maailmanlaajuinen kumppani

Kansainvälinen Paralympiakomitea (IPC) ja Bridgestone Corporation (Bridgestone) ilmoittivat tänään että maailman suurimmasta rengas- ja kumiyhtiöstä on tullut paralympialiikkeen seitsemäs virallinen yhteistyökumppani.

Bridgestone on jo aiemmin sopinut olympialaisia koskevasta maailmanlaajuisesta kumppanuudesta, joka ulottuu vuoteen 2024. Nyt yhtiöllä on globaalit oikeudet myös paralympialiikkeen osalta samalle ajanjaksolle.

Paralympialiikkeen korkeimman tason kumppanina Bridgestone saa kansainväliset IPC-oikeudet tuoteryhmissä, joihin kuuluvat renkaat, rengaspalvelut ja tietyt autopalvelut, sähköavusteiset polkupyörät, seismiset materiaalit sekä useat rakennus- ja teollisuustuotteet. Bridgestone on myös Tokion vuoden 2020 paralympialaisten Gold Partner -kumppani sekä Yhdysvaltojen, Japanin ja Thaimaan paralympiajoukkueiden kumppani. Yhtiö on tukenut useita johtavia kansainvälisen tason paraurheilijoita, mukaan lukien kahdeksan Bridgestonen työntekijää, joilla on tavoitteenaan Tokion 2020 paralympialaiset.

Bridgestone lisää tukeaan kansainväliselle paralympialiikkeelle yhtiön Chase Your Dream -viestin mukaisesti. Bridgestone haluaa rohkaista ihmisiä voittamaan esteet ja pyrkimään sinnikkäästi tavoitteisiinsa.

”Olemme todella iloisia, että saimme Bridgestonesta IPC:n seitsemännen maailmanlaajuisen paralympialaiskumppanin. Yhtiön Chase Your Dream -viesti on täysin yhdenmukainen paralympialiikkeen ja IPC:n tavoitteiden kanssa”, sanoo IPC:n puheenjohtaja Andrew Parsons. ”Osa IPC:n visiota on tukea vammaisurheilijoiden mahdollisuuksia tavoitella unelmiaan paraurheilun kaikilla kilpailutasoilla. Toivon, että yhteistyömme kautta tämä on mahdollista yhä useammille.”

”Tämä sopimus on myös kolmas laatuaan sen jälkeen kun IPC ja kansainvälinen olympiakomitea solmivat sopimuksen maaliskuussa, joten näiden kahden organisaation välinen yhteistyö on osoittanut hyödyllisyytensä.”

”Bridgestone on ylpeä maailmanlaajuisesta kumppanuudestaan paralympialiikkeen kanssa ja tilaisuudesta tukea IPC:n tavoitetta luoda osallistavampi yhteiskunta paraurheilun kautta”, toteaa Bridgestone Corporationin toimitusjohtaja Masaaki Tsuya. ”Bridgestone on sitoutunut parantamaan tapoja, joilla ihmiset liikkuvat, elävät, työskentelevät ja viettävät vapaa-aikaa. Yhtiön yhteiskunnan palvelemista ja monimuotoisuutta koskevat ydinarvot ovat linjassa paralympialiikkeen aatteen kanssa. Kannustamme yhdessä näitä upeita urheilijoita ja rohkaisemme kaikkia ihmisiä toimintakyvystä riippumatta tavoittelemaan unelmiaan.”

Osana paralympialiikkeen tukemista Bridgestone käyttää rengas- ja kumiosaamistaan kehittääkseen teknisiä ratkaisuja Japanin paraurheilijoille, kuten uusia kumisia kengänpohjia proteeseihin sekä tartuntapintoja käsineisiin. Yhtiö on myös toimittanut polkupyöriä, urheiluvälineitä ja teknistä tukea parapyöräilijöille ja pyörätuolitennispelaajille Japanissa yhtiöidensä Bridgestone Cycle Co., Ltd. (Bridgestone Cycle) ja Bridgestone Sports Co., Ltd. (Bridgestone Sports) välityksellä.

Lue seuraavaksi