Uutiset

Autot

Avestark uusiin toimitiloihin Iisalmessa

Jaani Hiltunen on tyytyväinen Avestarkin Iisalmen uusien tilojen toimivuuteen. Toimipiste sijaitsee erittäin hyvien yhteyksien varrella ja alueen monipuoliset palvelut mahdollistavat nopeat ja kustannustehokkaat kokonaispalvelut.

Yli 20 vuotta pienoislinja-autoja, busseja, koululaisautoja, esteettömiä ajoneuvoja sekä yksilöllisesti räätälöityjä erikoisajoneuvoja valmistanut virolainen Avestark on noussut tuotteidensa laadukkuuden kautta merkittävään asemaan maamme ammattiautoilijoiden parissa. Avestarkin myyntiverkosto on kehittynyt jatkuvasti ja nyt yritys avaa täysin omat kiinteät tilansa Iisalmen upeaan uuteen Driving Center -autoilukeskukseen.

Avestarkin eteläsuomalaisilla asiakkailla on aina ollut helppo tutustua yrityksen tuotteisiin sekä valmistuksen tasoon lyhyen laivamatkan kautta ja nyt avattu Iisalmen toimipiste helpottaa myös sisämaassa asuvien autoilijoiden aikatauluja. Uusissa tiloissa toimii myyntikonttori, jossa on helppo tutustua niin esittelyautoihin kuin vaihtoautokalustoon. Avestarkilla on saman katon alla myös huoltotilat, johon sopii isompikin ajoneuvo ja synergiaetuna voi tarvittaessa hyödyntää Driving Centerin muita palveluiden, kuten autofixauksen tai mittarihuollon osaamista. Vitostien varrelle on helppo tulla isoimmillakin yhdistelmillä ja tarvittaessa myös juna- ja lentoyhteydet ovat hyvinkin käyttökelpoisia. Uusi toimipiste ei vaikuta Avestarkin muiden myyjien ja edustajien toimintaan maassamme ja kyseessä onkin puhdas lisäpanostus jo ennalta hyviin markkinointiolosuhteisiin.

Avestarkin myynti kasvussa

Iisalmen Marjahaan toimipisteessä asiakkaan on helppo tutustua Avestarkin uutuustuotteisiin sekä vaihtoautokalustoon.

Jaani Hiltunen kertoo Avestarkin suosion olevan Suomessa vakaassa kasvussa ja myös tehdas pyörii ennätysvauhdilla. ”Avestark-ajoneuvojen myynti on palkitsevaa, sillä asiakaspalaute on hyvin positiivista ja reklamaatioiden määrä on ollut alhainen. Vuosien mittaan merkille on muodostunut jo oma vakioasiakaskuntansa, joka luottaa Avestarkin laatuun aina uusia investointeja tehdessään. Erityiskiitosta on saanut merkin loistava soveltuvuus maamme vaativiin talviolosuhteisiin”, kertoo Hiltunen.

Eräs Avestarkin menestyksen tekijöitä on monipuolinen valikoima. ”Meillä on tarjota ratkaisuja miltei kaikkiin henkilökuljetuksen tarpeisiin ja valittavissa ovat kaikki yleisimmät alustaratkaisut sekä runsaasti eri varustelutasoja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hyvin suosittuja malleja ovat olleet esimerkiksi Mercedes-Benz Sprinter sekä Volkswagen Crafter niin esteettöminä kuin perusversioina. Eräänlainen tämän kauden hittituote on puolestaan ollut matalalattiainen Peugeot Boxer, jonka mainio hinta-laatusuhde miellyttää alan ammattilaisia”, jatkaa Hiltunen.

Jatkuva tuotekehitys, kattavat kokonaispalvelut

Avestark on aina panostanut voimakkaasti suunnitteluun ja tekniikan kehityksen tasoon. ”Seuraamme alan kehityskulkua tarkoin ja hyvät suhteet autovalmistajiin takaavat meille nopean toiminnan uutuusmallien saapuessa. Meillä onkin jo tarjota versiot esimerkiksi uudesta Sprinteristä sekä MAN TGE -mallista niin linja-autona kuin esteettöminä vaihtoehtoina. Palveluihimme kuuluvat myös monipuoliset lisälaiteasennukset kuten hälytyslaitteet, jäähdytyslaitteet sekä huoltoautokalusteet. Hoidamme samalla kertaa kuntoon myös esimerkiksi teippaukset, rekisteröinnit sekä katsastukset ja asiakas saa ajoneuvonsa valmiina kovaan työkäyttöön ilman erillisiä asennustaukoja”, Hiltunen korostaa.

Hyvästä tilauskannasta huolimatta myös toimitusajat ovat tuotannon kehitystyön kautta pysyneet hallinnassa ja valmiin alustan varustelun toimitusaika on noin kaksi kuukautta. ”Tulemme jatkamaan kiertueitamme syksyn mittaan ja uudet Crafter- ja Sprinter-mallit tuodaan yleisön tutustuttavaksi monissa tapahtumissa kautta maan ja mikäli ajoneuvon haluaa omaan tapahtumaansa mukaan, niin minuun kannattaa olla suoraan yhteyksissä”, lisää Hiltunen.

Lue seuraavaksi