Uutiset

Autot

Autoliitto käynnisti raskaan kaluston tiepalvelun

Autoliiton raskaan kaluston hinaus- ja tiepalvelu AL Truck Service 24h auttaa tienpäällä pulaan joutuneita rekka-, linja- ja kuorma-autoja.

Autoliitto on tunnettu lähinnä moottoripyörille, henkilöautoille ja muille kevyemmille ajoneuvoille suunnatuista matkanjatkamispalveluistaan. AL Truck Service 24h -tiepalvelun lanseerauksen myötä palvelut laajenevat raskaaseen kalustoon. AL Truck Service 24h auttaa niin teknisissä vioissa kuin vaativissa liikennevahinkotehtävissä. Autoliiton raskaan kaluston hinauskumppaniverkosto kattaa koko maan ja järeämpää hinauskalustoa on tulossa vielä lisää.

Autoliiton AL Truck Service 24h palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiä autoilijoita, jotka ovat liikenteessä kokonaismassaltaan yli 4000 kg:n painoisilla ajoneuvoilla. Neljätuhatta kiloa on mm. Autoliiton Plus-jäsenyydessä avustettavien ajoneuvojen yläpainoraja. AL Truck Service 24h:n avustusnumero on 0600 555 115 (hinta 0,30 €/min + pvm, numerosta tilattavat palvelut ovat maksullisia, palvelut tuottaa Autoliiton kokonaan omistama AL-palvelut Oy).

”Panostamme palvelussamme paikanpäällä korjaamiseen, jotta asiakkaidemme matka pääsisi mahdollisimman nopeasti jatkumaan. Olemme nyt ainoa kotimainen palveluntarjoaja kaikille ajoneuvokokoluokille”, Autoliiton turvapalvelupäällikkö Jonne Luomala toteaa.

Raskaan kaluston korjaaminen ja hinaus vaatii runsaasti erityisosaamista sekä järeämpiä hinausautoja, mihin Autoliiton hinauskumppanit ovat panostaneet.

”Akun loppuminen, vaihteistoviat ja voimansiirto-ongelmat ovat tyypillisiä raskaan kaluston avustuksia. Meillä on varta vasten raskaan kaluston korjauksiin ja hinauksiin koulutettu tiimi. Näissä avustuksissa pitää ottaa huomioon paljon asioita aina kuorman painosta ja sisällöstä alkaen”, Autoliiton yhteistyökumppani Hinaus Hartikainen Oy:n työpäällikkö Petri Tikkala kertoo.

Lue seuraavaksi